ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκπαιδευτικές Ημερίδες για Φαρμακοποιούς σε 7 Πόλεις της Ελλάδος

15η Health Expo

No upcoming event!

Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (Γ.Σ.) ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (Δ.Σ.)
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (Ε.Φ.Ε.)


Καλούνται τα μέλη της Ε.Φ.Ε. σε Τακτική Γ.Σ. και εκλογή νέου Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε. την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 στις 17:00 μ.μ.
στην Αίθουσα Φαρμακογνωσίας του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημιούπολη, Ζωγράφου).

Η είσοδος είναι από την κεντρική είσοδο της ‘ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ’ (μεγάλο πάρκινγκ).

Στη συνέχεια παρακαλούμε να ακολουθείτε τη σήμανση που οδηγεί στην Αίθουσα Φαρμακογνωσίας.

Την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 στις 17:00 μ.μ. η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί ανεξαρτήτως απαρτίας.

 

ΘΕΜΑΤΑ Γ.Σ

  • Απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ.
  • Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
  • Αρχαιρεσίες για νέο Δ.Σ.

 

ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Φ.Ε. ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ
Τα μέλη της Ε.Φ.Ε. έχουν δικαίωμα ψήφου εφόσον έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις και για το έτος 2019.

Μπορούν να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις και κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. πριν την ψηφοφορία.

Όσα μέλη δεν έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις για το έτος 2019 δεν μπορούν να ψηφίσουν και δεν προσμετρούνται στην απαρτία.

Η ολοκλήρωση της ψηφοφορίας λήγει δύο (2) ώρες μετά την έναρξή της.

Μέλη της Ε.Φ.Ε. με δικαίωμα ψήφου μπορούν να γίνουν οι πτυχιούχοι Φαρμακευτικών Σχολών ή πτυχιούχοι άλλων σχολών με διδακτορικό στις φαρμακευτικές επιστήμες με αποστολή της αίτησης εγγραφής και κατάθεση της συνδρομής τους, μέχρι την ημερομηνία της Γ.Σ.

Η αίτηση εγγραφής μπορεί να τυπωθεί από την ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ε. www.efe.org.gr και να σταλεί μαζί με το καταθετήριο σε κάποιο από τα ακόλουθα e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Η ετήσια συνδρομή για το έτος 2019 μπορεί να κατατεθεί στην τράπεζα με τα στοιχεία του λογαριασμού που αναφέρονται στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ε., στη σχετική αίτηση εγγραφής μέλους.

 

ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗ ΨΗΦΟΣ
Τα μέλη της Ε.Φ.Ε. τα οποία διαμένουν στην επαρχία ή δεν μπορούν να είναι παρόντα στην ψηφοφορία, μπορούν να τυπώσουν το ψηφοδέλτιο με τους υποψηφίους και να ψηφίσουν επιστολικά.

Ο μέγιστος αριθμός σταυρών (+) ή του συμβόλου (Χ) στο αριστερό σημείο του ονόματος του υποψηφίου, είναι μέχρι εννέα (9) και μέχρι δύο (2) για την εξελεγκτική επιτροπή.

Το ψηφοδέλτιο τοποθετείται σε φάκελο χωρίς στοιχεία και χωρίς οποιαδήποτε σημείωση ή σήμα στις δύο πλευρές του φακέλου. Ακολούθως τοποθετείται σε μεγαλύτερο φάκελο στον οποίο εξωτερικά στην πίσω πλευρά το μέλος θα αναγράψει ως αποστολέας όνομα/επίθετο και τα ακριβή στοιχεία διεύθυνσής του.

Για να θεωρηθεί έγκυρη η ψήφος θα πρέπει να τον αποστείλει μέχρι και την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 μέσω ΕΛΤΑ (express ή απλή αποστολή βάση σφραγίδας ταχυδρομείου) στην παρακάτω διεύθυνση:

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Ε.Φ.Ε.)
Εμ. Μπενάκη 30 & Ακαδημίας, 15771 ΑΘΗΝΑ
Υπ΄όψιν Καθηγητού κ. Κωνσταντίνου Δεμέτζου

 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ
Η υποβολή υποψηφιοτήτων για μέλη του Δ.Σ. και για την εξελεγκτική επιτροπή γίνεται με ηλεκτρονική αποστολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) του Προέδρου της Ε.Φ.Ε. Καθηγητού Κωνσταντίνου Δεμέτζου This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων είναι την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

Η υποβολή της υποψηφιότητας πρέπει να συνοδεύεται απο την επιστημονική και επαγγελματική ιδιότητα του υποψηφίου.

Οι υποψήφιοι όπως και τα μέλη της Ε.Φ.Ε. με βάση το Καταστατικό πρέπει να είναι πτυχιούχοι Φαρμακευτικών Σχολών ή πτυχιούχοι άλλων σχολών με διδακτορικό στις φαρμακευτικές επιστήμες.

Οι καθηγητές των Φαρμακευτικών Σχολών, όλων των βαθμίδων, αυτοδίκαια μπορούν να είναι μέλη της Ε.Φ.Ε.

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν τα μέλη της Ε.Φ.Ε. τα οποία έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις στην Ε.Φ.Ε. (συνδρομή) για το έτος 2019.

Όσοι έχουν οικονομική εκκρεμότητα και επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα, πρέπει να καταθέσουν στον λογαριασμό της Ε.Φ.Ε. την ετήσια συνδρομή τους για το έτος 2019 (20,00 Ευρώ) και να αποστείλουν το καταθετήριο στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) του Προέδρου της Ε.Φ.Ε. Καθηγητού Κωνσταντίνου Δεμέτζου This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. μαζί με την υποβολή της υποψηφιότητάς τους μέχρι την ημερομηνία λήξης των υποψηφιοτήτων. Η ετήσια συνδρομή για το έτος 2019 μπορεί να κατατεθεί στην τράπεζα με τα στοιχεία του λογαρισμού που αναφέρονται στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ε., στη σχετική αίτηση εγγραφής μέλους.

Κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας θα υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης της Κάρτας Μέλους της Ε.Φ.Ε.

Τηλ. επικοινωνίας κ. Κωνστ. Δεμέτζου 6973885467

Rate this item
(0 votes)

ΦΙΛΟΙ ΕΦΕ - ΧΟΡΗΓΟΙ
efe sponsors2

 

Go to top